Ніхто не заперечуватиме, що українська співачка Настя Каменських завжди приголомшує бездоганним зовнішнім виглядом.

І справді, Настя Каменських часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram . Щоправда, під час війни вбрання артистки не такі відверті, як були раніше, але вражають не менше.

Так, 29 листопада співачка опублікувала в Instagram фото, на якому знято біля фортепіано у білій декольтованій сукні.
Волосся вона поклала у фірмові кучері, а на обличчі зробила легкий макіяж з матовою помадою на губах.

У підписі до фото Каменських дала зрозуміти своїм шанувальникам, що зараз, під час війни з Росією, нам усім треба більше цінувати те, що створено з українською душею.

"Для мене завжди було особливим задоволенням співати українською мовою та писати українські пісні. І сьогодні відчуваю, що слухачі поділяють ці почуття", – підписала фото співачка.

У коментарях шанувальники засипали Кам'янськими компліментами:

  • Дякую за ваші пісні, вони неймовірні. А від пісні "Тому що я Україна" я плачу до сих пір і неважливо що я їду в маршручці чи ще десь...дуже сильно❤️;
  • Нарешті ви, виконавці, почали пропонувати справді український продукт, а не оце москальське гімно, яке лунало з кожного чайника…;
  • Музика - це та сила, яка хлеще з кожного виконавця з душі, з думок, виплескується на зовні і за допомогою музики міць українців стає ще сильнішою, і вона силою нот створює таке ППО проти рашиських дій, що в них не залишається ніяких шансів, бо українці - є Україна, а Україна - пазл з кожного українця, який стоїть на передовій, який створює музику, який допомагає, який робе все для нашої перемоги !!! Україна не переможна, як її слава, як її доля, як її люди, як її земля !!!

До речі, чоловік Каменських, український артист Потап (Олексій Потапенко) також відреагував на публікацію, поставивши у коментарях зображення двох сердець.

І це при тому, що зіркове подружжя Потап і Настя Каменських нещодавно спровокувало чутки про розлучення. Ще б пак, шанувальники артистів у соцмережах помітили, що вони перестали публікувати спільні фото чи з'являтися разом.

Крім того, Настя Каменських нещодавно представила свою нову пісню "Мама-зима", в якій розповіла про розставання із близькою людиною.

Читайте також:

Ви можете шпигувати, не знаючи про це: список російських програм, які ви все ще не видалили зі свого смартфона

Пошкодуєте, що не знали цього раніше: чому господині відбивають м'ясо за допомогою поліетилену

Резиденція Святого Миколая: де у Києві знаходиться казкова обитель улюбленого дитячого персонажа