Максим Галкін, який після путінського вторгнення в мирну Україну разом Аллою Пугачовою і дітьми вирішив покинути Росію, зробив гучну заяву після недавнього обстрілу росіянами Одеси.

Максим Галкін просто шокований тим, що російські війська завдали у Великодню ніч смертоносного удару по житловому будинку в Одесі, позбавивши життя вісьмох дорослих і тримісячної дитини.

Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram.

"Ось вчора, напередодні світлого свята Великодня, в день сходження Благодатного вогню летять крилаті російські ракети в житловий будинок Одеси. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Як це все б'ється? Як це? Поясніть мені. Почнемо з того, що крилаті ракети не повинні прилітати в житлові будинки і в будні дні, а не тільки у свята. Але ви одночасно молітесь з Патріархом Єрусалимським про мир! Ви, офіційні особи! Ви приїжджаєте, ви везете Благодатний вогонь в Москву! І при цьому, ця ж влада посилає ці ракети!

Чи це знову не ми? Я вже чув пояснення, що ці високоточні ракети потрапили в будинок тому, що це українська ППО їх збила ... тобто, не повинно працювати ППО і тоді все буде добре?

У такій кількості страшних речей винна Росія і при цьому нам кажуть, що Росія не винна. Звірства в Бучі - це не ми, малайзійський Боїнг - це не ми, Маріуполь зрівняли з землею - це не ми, в Одесу летить ракета – це ми, але не зовсім ми... а ми чого там робимо (в Україні – Ред)? Глибокі співчуття всім рідним загиблих і світла пам'ять...", - заявив Галкін.

Нагадаємо, після вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою і дітьми виїхали з Росії в Ізраїль. До цього Галкін написав, що засуджує вторгнення путінських військ у мирну Україну. Після його слів на адресу його сім'ї посипалися тисячі негативних коментарів від росіян, які підтримують режим Путіна і війну в Україні.

Читайте також:

Гірше Сталіна: Путін вивозить українців до Чувашії. Занадто добре жили.

"Смердючі покидьки": Зеленський потужно позначив сутність російських військових.

І як вам? Німеччина і Франція постачали озброєння Росії. Розкрито секрети.