У мережі з'явилася дуже несподівана і незвичайна публікація, де відома голлівудська актриса підтримала Україну. Зірка показала себе на території Україна біля відомо пам'ятника і звернулася до аудиторії.

Відповідну публікацію Кетрін Винник розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Відома канадська актриса Кетрін Винник на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото зі своєї літньої поїздки до Києва.

Кетрін Винник народилася в Торонто, родині українських емігрантів Винник. До восьми років вона говорила українською. Після того, як вона виросла, вона знялася в таких відомих фільмах: «50 перших поцілунків», «любов з повідомленням», «заступник», «Темна вежа» і багатьох інших.

"Я стою за свою Батьківщину, Україну", - підписала публікацію Кетрін Винник.

Важливо помітити, що всього через 1 день публікації відомої актриси, цей пост набрав 250 тисяч лайків і дуже багато коментарем. Відгуки залишили дуже багато людей, які проживають закордоном і, звичайно ж, українці. Якщо перекласти коментарі, то прекрасно помітно, що іноземці підтримують Україну і українців.

Кетрін Винник
Кетрін Винник

"Спасибі за вашу підтримку", "я дуже сподіваюся, що наші "світові лідери" не будуть продовжувати використовувати вашу батьківщину як пішака в своїй грі, у кого загін більше. Не уявляєте, як важко це народу України", "Слава України", "фантастичний", "і ми з вами", "спасибі, що пам'ятаєте своїх предків і своє коріння, Кетрін!", "Останнім часом я багато думаю про Україну, молюся, щоб дипломатичний шлях увінчався успіхом, але чи можемо ми дійсно робити ставку на розум, коли лідери женуться за божевіллям минулого? Мужності вам і вашій батьківщині", "я думаю, що будь-хто, хто не росіянин, знає ... затамувавши подих і схрестивши пальці, цей крихітний хлопець за кордоном зрозумів, що його комплекс Наполеона почне Третю світову війну", - пишуть відгуки зарубіжні користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що американська молодь звернулася до Володимира Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що українських військ виявилося набагато більше, ніж у Росії.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, що Путін відводить війська від українського кордону.