Відома українська співачка Софія Ротару живе в прекрасному великому котеджі, який знаходиться у лісі в елітному передмісті Києва - селі П'ятихатки (за Конча-Заспою і поруч з селом Козин).

Син 74-річної артистки Руслан Євдокименко вирішив показати у своєму Instagram, як же шикарно він виглядає взимку, коли багато снігу. У коротких сторіс він виклав фото двору своєї зіркової матері.

Скріншот сторіс, instagram.com/rus_yevdokymenko

Будинок артистки має площу 300 квадратних метрів. Спочатку він був побудований зі зрубу, але пізніше його обклали цеглою.

Загальна площа ділянки, що належить Софії Михайлівні, становить 1412 квадратних метрів. На ній розташований гостьовий будиночок, величезна альтанка, мангал, тенісний корт і приміщення для інвентарю.

Котедж має три поверхи, він оснащений панорамними вікнами і має високі стелі. У вітальні є камін і люстра родом з середньовіччя.

Ротару купила котедж 16 років тому і за цей час облагородила його зеленими насадженнями у вигляді ялин і туй. Також у неї має великий квітковий сад.

Особняк Софії Ротару, фото: Обозреватель

Оточує особняк великий рів. На території знаходиться охорона і патрулі охоронців. Над маєтком встановлений захист від літальних апаратів, яка блокує сигнал дронів.

Особняк Софії Ротару, фото: Обозреватель

Також у артистки є 4-кімнатна квартира в центрі Києва і вілла-готель в Криму, в якій Софія Ротару кілька років не з'являлася.

Раніше Hyser писав про те, що хейтери розкритикували зовнішність Софії Ротару, яка помітно набрала у вазі.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару опублікувала невдале фото конкурентки по сцені.

Нагадаємо, що Софія Ротару налякала шанувальників дивною поведінкою.