В одній з фан-груп, присвячених відомій співачці Софії Ротару, з'явилося відео новорічного торжества, яке зняла невістка артистки Світлана Євдокименко.

Вона взяла в руки телефон і, позуючи в кадрі на передньому плані, показала, як її сім'я підготувалася до святкування. На відео можна побачити, як прикрашений будинок сина Софії Михайлівни, як накритий стіл. У кадр також потрапили син і дочка Світлани - син Анатолій посміхнувся на камеру, а Софія пустилася в танок під новорічний випуск "Блакитного вогника" на телеканалі "Росія 1", де виступала найстарша член великої родини.

"Нехай кожен День Нового року буде яскравішим і вдалішим,ніж попередній!Нехай Здійсняться Всі Ваші Мрії!⚡ ️ 🎉 🎊 🌟 ", - написав автор публікації в групі під назвою "sofia_rotaru_vremya_moe".

Як відомо, артистка скасувала свої гастролі в Росію після окупації Криму, але на новорічні виступи вона їздить з піснями.

Шанувальники одноголосно привітали зоряне сімейство з новорічними святами і побажали їм всього найкращого. "Шикарно !!!! Нехай рік буде щасливим!!!", "З Новим роком!!! Прямо як в гостях побували))) спасибі. Щастя всім і здоров'я.", "Щастя вам, прекрасна співачка, жіночна чудова людина . Щастя вашої родини👏👏👏👏🙌🙌🙌🙌🙌❤️❤️❤️❤️❤️", "Сновим роком огрмного щастя)))!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "З Новим роком вас 🔥🔥🔥🔥❤️", "❤️❤️❤️❤️люблю вас Софія Ротару😍😍😍😍😍👏👏👏🔥🔥🔥", "Будьте щасливі. 👏👏👏👏❤️❤️❤️", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що хейтери розкритикували зовнішність Софії Ротару, яка помітно набрала у вазі.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару опублікувала невдале фото конкурентки по сцені.

Нагадаємо, що Софія Ротару налякала шанувальників дивною поведінкою.