Експерименти над зовнішністю для багатьох зірка сучасного шоу-бізнесу - справа звична. Заради уваги фанатів артисти готові на багато що - від звичайної зміни кольору волосся до пластичних операцій.

Що стосується популярної співачки Ані Лорак, то вона намагається дивувати публіку ефектними нарядами, які акцентують увагу на її формах. Так сталося з черговим концертним костюмом, але, на думку інтернет-користувачів, він зіграв не на її користь.

Чорний латексний костюм складається з топа і лосин, змусив публіку засумніватися в тому, що вокалістка стежить за харчуванням і трудиться над собою в спортзалі.

Не секрет, що вагання ваги Ані Лорак часто стають причиною колючих хейтерських зауважень. Більш того, як тільки інтернет-користувачам вдається розглянути в її фігурі зміни пов'язані не з нічним "дожором", а з нібито "цікавим становищем".

Справа в тому, що після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, артистка перестала коментувати те, що відбувається на її особистому фронті. Вона цілком присвятила себе роботі і поспитанню дочки Софії.

Але до цього дня їй із завидною регулярністю приписують романи з колегами по естрадному цеху. Наприклад, не один рік в шоу-бізнесовому закуліссі шепотілися про її надто тісну дружбу з "поп-королем" Філіпом Кіркоровим, а також з визнаним романтиком російської естради Сергієм Лазарєвим.

Потім їй приписували стосунки з молодим саунд-продюсером Єгором Глібом. Але якщо вірити розповідям інсайдерів, то вони розлучилися через те, що бойфренд чимось сильно образив співачку. Втім, сам "винуватець торжества" ніяких подробиць цього роману не повідомляв.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала себе і дочок на тлі Мальдівського пляжу.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва викреслила Меладзе з сімейного фото.

Нагадуємо, що Тіна Кароль була помічена під час" диванних " утіх з привабливим хлопцем.