Одна з найяскравіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відвертий пост на тему власного здоров'я.

Артистка пояснила, що не звикла робити такі публікації, але вирішила застерегти інших від недбалого ставлення до власного здоров'я: "Я звикла менше говорити про особисте, про проблеми, про здоров'я... ".

Вона розповіла, що кілька днів ігнорувала «сигнали» свого організму і жменями ковтала знеболюючі таблетки, в надії позбутися дискомфорту і хворобливих відчуттів. Ліки не допомагали, але вона наполегливо продовжувала працювати і брати участь у зйомках і проектах.

Потім артистка опинилася в лікарні і пройшла все через "пекло", оскільки не могла пояснити, що з нею і що саме у неї болить. Благо, медична допомога була надана вчасно і зараз її здоров'ю вже нічого не загрожує. Вокалістка перенесла операцію і їй вже зняли шви.

Даша Астаф'єва пояснила, що у неї сталася внутрішня кровотеча, але точний діагноз озвучувати не стала. "Мені пощастило! Я жива! Доктор, до якого я потрапила-тепер мій герой!"- заявила зірка.

Також вокалістка зазначила, що після переджитого буде більш відповідально ставиться до себе і закликала до цього свою аудиторію: "мене оживило і привело ще у велику усвідомленість і розуміння слова "відповідальність".

Не зуміли пройти повз повідомлення артистки і її колеги по шоу-бізнесовому цеху-співачки Міша Романова і Санта Дімопулос і фешн-фотограф Соня Плакидюк.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертим зізнанням і розповіла про пригоди в Туреччині.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися рідкісні фото Тетяни Денисової після інсульту.

Нагадуємо, що Ані Лорак нарвалася на критику хейтерів через дивний акцент і безглузду поведінку.