Популярна виконавиця помічена з невідомим

Відома російська співачка, яка народилася в Україні, Наташа Корольова знову шокувала шанувальників, опублікувавши у своєму офіційному Instagram-акаунті, відео, на якому показала, як проводить час з маловідомим немолодим чоловіком, на ім'я Борис.

Схоже, що після того, як Королева голосно розлучилася зі своїм коханим, "Тарзаном", раніше потрапили в скандал через зраду з двома" ескортницями", які до того ж обікрали Наталію, вона вирішила пуститися" у всі тяжкі", і, всупереч тому, що зі своєю музичною кар'єрою пора б вже давно покінчити, відправилася в гастрольний тур.

У кадрах короткого ролика, перезріла виконавиця в короткому не за віком сріблястому платті, гладить такими ж немолодими прасками радянську ретро-атрибутику, на якій сама ж російська співачка зображена в образі полум'яної комсомолки. Асистує їй у цій нелегкій справі якийсь Борис, а у фіналі, фігуранти події жарко "злягалися" гарячими поверхнями.

За словами Корольової, вона і її команда, після тривалої перерви, вирішила відновити концертну діяльність, і дуже символічно, що саме з "супер-Профі" Борисом, кращим промоутером країни вони й приступили до цього невдячного дійства. Відзначимо, що Корольова не уточнила, в яких же саме містах Росії пройде цей, мабуть, прощальний тур з їх гарячою, але вже минулою юністю.

Варто зауважити, що таким же немолодим шанувальникам вельми сподобалося звістки про відновлення музичної діяльності артистки, і вони не забули прокоментувати значущу подію: "вітаю! Успішних концертів, доброго глядача і море позитиву" або "яка вона красива Наташа я вас обожнюю і Ваші пісні бережи вас господь".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/koroleva__star/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/koroleva__star/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що колишній чоловік Ані Лорак похвалився, як вони колись проводили спільні години в Москві.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Анфіса Чехова показала, які проблеми зі шкірою у її подруги.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у США загинув актор і спортсмен, який раніше знімався у відомому серіалі.