Популярний український телеведучий Микита Добринін порадував свою дружину Дашу квіткову сюрпризом. Близько тижня тому він опинився в епіцентрі скандалу через свою згоду вести російську версію романтичного телепроекту «Холостяк» з Тіматі в ролі головного героя.

Частина шанувальників засудили Микиту Добриніна, частина-виступили на його захист. Очевидно, втомившись від хейтерських нападок, він вирішив відпочити і відвіз дружину за місто, щоб побути наодинці і насолодитися сімейною гармонією. Так, Даша Квіткова пояснила, що чоловік розбудив її з ранку і попросив зібратися для поїздки.

Даша Квіткова похвалилася фігурою і зізналася, що частина речей з її гардеробу стали їй Малі:

Не секрет, що після фіналу шоу "Холостяк", в якому Микита Добринін вибрав милу блондинку Дашу квіткову, злостивці не вірили в щирість їхніх почуттів. Більш того, дівчину звинувачували в користі і тому, що вона будує відносини із зіркою ТБ заради вигоди, в тому числі, фінансової.

Тоді Даша Квіткова гідно дала відсіч недоброзичливцям і пояснила, що вона багато працює і самостійно забезпечувала себе матеріально ще задовго до участі в "Холостяку" і знайомства з майбутнім чоловіком.

Зараз їх нерідко називають однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу, а вони, в свою чергу, невпинно діляться фотокадрами зі своєї сімейної ідилії.

Раніше "Hyser" писав про те, що Даша Квіткова знялася у відвертій фотосесії і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Микита Добринін і Даша Квіткова розчулили фанатів постільним фото.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина похвалилася фігурою в спокусливому вбранні і зірвала шквал захоплених компліментів.