Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову попалася "на гарячому".

Анастасія Волочкова не може прожити і дня, щоб не потрапити в черговий скандал. Всі пам'ятають її "улюблені" шпагати, які стали її "візитною" карткою в негативному значенні цього слова. Балерина вже настільки втратила будь-який такт і заходи пристойності, що показує свій шпагат де не попадя. При тому, що вона щиро вважає, що він у неї шикарний і заслуговує найгучніші похвали.

Але насправді Волочкоа, як артистка, нічого з себе видатного не представляє. Після того, як її вигнали з Великого театру вона любить ходити по ток-шоу і розповідати яка у неї важка доля. Але вона, незважаючи на всі тяжби і проблеми, продовжує радувати своїх шанувальників. Тому що займається організацією своїх же благодійних концертів.

Але як нещодавно стало відомо, що ці концерти не такі вже й благодійні, тому що їх організація проходить на сплачені податки простих росіян. Це багатьох розлютило, тому що дивитися на таких виступи просто нема на що.

А на своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова продовжує себе показувати в купальнику і звичайно, в улюбленій позі з розсунутими ногами, щоб всі її "принади" були доступні до перегляду. На цей раз вона показала знімок з лазні, на якому позує в маленькому купальнику. Таке вбрання яскраво-оранжевого кольору ледве прикриває інтимні місця балерини. Але така відкритість її нітрохи не бентежить. Адже вона таким чином намагається привернути до себе увагу.

Прокоментувати цей "шедевр" шанувальники, як завжди, не змогли.

Анастасія Волочкова вразила фанатів знімком в купальнику, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко поділилася новим фото без макіяжу, як приємно дивитися на жінку з природною красою.

Також писали, що відверта Maruv блиснула натуральною красою, "цвіте квіточка".

Нагадаємо, що Настя Каменських заінтригувала новим героєм у шоу"Маска".