31-річна актриса, перша українська "холостячка" Ксенія Мішина показала пікантний знімок у золотому костюмі. Від стрункої фігури неможливо було відвести погляд.

Нове фото Ксенія Мішина опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Зірка серіалу "Кріпосна" позує в блискучій міні-спідниці й в зовсім мініатюрному топі в тон. Родзинкою аутфіта стали чорні босоніжки на шпильці із золотим ланцюгом.

Вона прийняла спокусливу позу. Неймовірно довге і розкішне волосся артистки спускаються по спині, а яскравий макіяж з акцентом на очі робить образ ще більш загадковим. Погляд дуже пронизливий і водночас ніжний.

Під таким ефектним кадром Ксенія Мішина розмістила пост про підтримку.

Як зізналася знаменитість, раніше вона часто стикалася з тим, що її рідні та близькі не вірили в неї, не схвалювали її вибір. Саме тому актриса розуміє, наскільки важлива підтримка.

Дівчина запропонувала підписникам поділитися своїми історіями, щоб однодумці могли підтримати один одного. Публікація вийшла не тільки красивою, але і мотиваційною.

"Підтримаймо один одного словом і ділом! Пишіть в коментарях все, в чому вам зараз потрібна підтримка! Діліться прямо тут своїми історіями, своїми думками або мріями та підтримуйте один одного! Словами, ідеями, може хтось купить щось у когось і це буде зараз серйозною допомогою! Об'єднуймось, знайомитися і разом бути силою і яскравою енергією. Не соромтеся і пам'ятайте добро завжди повертається!",- написала Ксенія Мішина.

Користувачі мережі відгукнулися на пропозицію зірки, за три доби пост зібрав понад 100 тисяч відміток "подобається" і майже 800 коментарів, в яких фоловери ділилися своїми історіями, проєктами та ідеями.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ксенія Мішина розповіла про переїзд до Хорватії.

Також наш портал повідомляв, Ксенія Мішина показала пікантне відео з душу.

Нагадуємо, Ксенія Мішина здивувала фанатів фото в ліжку з волохатою рукою.