Потап та Тіна Кароль показали шалену пристрасть на сцені

Нещодавно відбулася прем'єра шоу «Ліпсінк батл», де ведучими стали Потап та Тіна Кароль. Звичайно, артисти знайшли, чим здивувати аудиторію: прямо під час свого спільного виступу вони вирішили поцілуватися. Відео стало справжнім «вибухом» в соціальних мережах.

Справа в тому, що «Ліпсінк батл» - це шоу пародій, де зірки повинні перевтілюватися в різних артистів. Потап та Тіна Кароль відкривали перший ефір, як телеведучі. На сцені вони виступили під хіт «Нас не догонят» гурту TATU. До речі, вибір пісні здивував багатьох глядачів: в соціальних мережах від користувачів взагалі можна помітити питання про те, до чого тут взагалі була саме ця композиція. Однак Потап з Тіною Кароль зробили те, що тепер обговорюють набагато більше, - поцілувалися прямо на сцені.

Палкий поцілунок колег став "вибухом" для соціальних мереж. Правда, не всі прихильники зрозуміли, для чого це було зроблено. Багато коментаторів в інтернеті зазначили, що мовляв це було не дуже доречно. Тим не менш, якщо враховувати те, наскільки гарячими стали обговорення цієї теми - привернути увагу у Потапа з Тіною Кароль все ж таки вдалося. Тепер багатьом точно цікаво, чи сподобався такий виступ співачці Насті Каменських.

Варто зазначити, що Потап та Тіна Кароль вже працювали разом: чимало ефірів вони провели в проєкті «Голос країни». Тож тепер глядачі точно побачили, що потоваришувати їм за роки сумісної роботи точно вдалося. Враховуючи, що глядачі побачать ще й нові випуски «Ліпсінк батл», хто знає чим саме вразять Потап з Тіною Кароль після такого початку.

Коментарі в соціальних мережах

Коментарі в соціальних мережах

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що Тіна Кароль заінтригувала своїх прихильників під час зйомок нового проєкту. Так, співачка натякнула на нові стосунки. З’явилися подробиці.

Також повідомлялося, що прихильники зачаровані новим образом Тіни Кароль. В соціальній мережі з’явилося неочікуване фото виконавиці, на якому вона позує в чорній сукні.

Крім того, в мережі з’явилося рідкісне відео, де на одній сцені можна побачити співачку Тіну Кароль та Примадонну Аллу Пугачову. Прихильники вражені.