Відома українська виконавиця Тіна Кароль епатувала публіку занадто відвертим вбранням.

Співачка обожнює жіночні вбрання, а тому найчастіше її можна побачити саме в них. Однак цього разу вона перевершила саму себе, вибравши наряд куди більш відвертий, ніж зазвичай. Так, днями на сторінці в Instagram фан-клубу Тіни Кароль з'явилося фото, на якому співачка позує в спокусливій чорній сукні на тонких бретелях.

Тіна Кароль звабила фанатів відвертим фото, фото: Instagram.com/fantina

Приталений крій вбрання і глибокий розріз в зоні декольте дає можливість розглянути фігуру артистки і всі її принади, в тому числі. Між іншим, цього разу співачка не стала завивати волосся в локони, а от від червоної помади не відмовилася.

Варто відзначити, що в цій чорній сукні з мереживами і відкритими плечима Тіна Кароль виступала на своїй улюбленій юрмальській сцені кілька років тому.


Виглядає в такому вбранні артистка, на думку деяких користувачів, аж надто зухвало. Однак були і ті, кому зовнішній вигляд Тіни Кароль навіть дуже сподобався, про що вони так само написали у своїх коментарях під даним постом.


Примітно, що для багатьох Тіна Кароль є прикладом для наслідування і справжньою іконою стилю, але іноді і вона, як видно, може підібрати собі не зовсім вдалий наряд.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль помстилася Дану Балану з пристрасним марокканцем.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль "відпалила" в компанії Наталії Могилевської.

Нагадуємо, що Тіна Кароль зізналася шанувальникам в дечому особистому, після чого фанати готові аплодувати їй стоячи.