Популярна українська співачка Тіна Кароль здивувала шанувальників несподіваною заявою на тему особистого життя. Артистка, яка часто залишає без відповіді питання про своє особисте життя, натякнула на нові стосунки.

За його словами, так вирішили глядачі, присутні на зйомках ефіру нового грандіозного музичного шоу «Ліпсінк батл». Прем'єра проекту відбудеться 6 березня на телеканалі 1+1, а всього в ньому візьмуть участь 36 знаменитих артистів. Ведучими нової програми стали Тіна Кароль та Олексій Потапенко (Потап).

Так, під час спілкування з однією з учасниць шоу – Машею Єфросиніною, Тіна Кароль відповіла на питання про те, чому вони з Потапом – не пара. Виконавиця інтригуюче пояснила: "Тому, що у нас вже є пари". Що саме вона мала на увазі під "парою " - так і залишилося загадкою для шанувальників білявої вокалістки.

Варто відзначити, що після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль не була помічена в нових відносинах. Її коханий пішов з життя через онкологічне захворювання в 2013 році. З того моменту зірка цілком присвятила себе вихованню їх спільного сина Веніаміна і активно зайнялася творчою самореалізацією.

Після її участі в проекті "Голос Країни" в якості судді і тренера, в шоу-бізнесовому закулісся зашепталися про її роман з музикантом Даном Баланом. Артисти часто фліртували, підкорювали чуттєвим виконанням музичних композицій і навіть записали зворушливу дуетну композицію.

Але до цього дня, ніяких офіційних коментарів на цю тему не давала ні Тіна Кароль, ні Дан Балан. Більш того, співака регулярно "викривають" у зв'язках з відомими моделями і танцівницями.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль підкорила публіку розкішною фігурою у відвертій сукні.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють нове захоплення співачки Аліни Гросу.

Нагадуємо, що Тіна Кароль знялася у відвертій фотосесії і зірвала шквал захоплених компліментів.