Популярна українська співачка Тіна Кароль зробила гучну заяву про зміну способу життя.

Зокрема, знаменитість переглянула свої погляди на харчування і заявила, що прийняла рішення для себе - стати вегетаріанкою. Про те, як змінилося її життя після цього, Тіна Кароль розповіла у своєму новому пості в Instagram.

Тіна Кароль відверто зізналася, що більше не може жити як раніше, фото: Главком

За її словами, веганом вона стала за місяць до поїздки в Намібію. Це було раптовим рішенням, але коли співачка приїхала в Намібію, то зрозуміла, що дійсно просто не зможе більше їсти м'ясо, оскільки не хоче відчувати себе "звіром".

Кароль зазначила, що після того, як змінила своє харчування, стала набагато щасливішою і на багато речей тепер дивиться інакше. Також знаменитість почала відчувати свободу навіть на фізичному рівні, а завдяки новій структурі мислення в ній пропало відчуття втрати.


Користувачі розгубилися і навіть не знали, радіти за актрису чи ні, адже з її графіком артистці просто необхідні для здоров'я мікроелементи, присутні в м'ясі. Однак були і ті, хто просто порадів за Тіну Кароль і окремо зазначив, яка ж вона прекрасна на новому фото.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль зізналася шанувальникам в дечому особистому, після чого фанати готові аплодувати їй стоячи.

Також наш портал повідомляв, що новий образ артистки, який був підібраний для чергової фотосесії Тіни Кароль, не залишить байдужим нікого.

Нагадуємо, що Тіна Кароль захопила фанатів стрункими формами в напівпрозорому вбранні.