Співачка Аліна Гросу здивувала шанувальників знімками з Михайлом Поплавським.

Аліна Гросу після свого розлучення з чоловіком практично відразу ж закрутила новий роман. Але не так давно на своїй сторінці в соціальній мережі вона показала фото, які поставили її шанувальників в глухий кут. Вся справа в тому, що на них вона позує зі скандальним екс-ректором Київського національного університету культури і мистецтв Михайлом Поплавським.

Він завжди був відомий тим, що мав деяку слабкість до молодих дівчат. Виявляється, що Гросу разом з іншими зірками відвідала прем'єру його нового кліпу. На заході також була присутня хореограф Олена Шоптенко та Ілона Гвоздьова.

"Ось так почався у нас перший день весни🙌 🏽 🌸 🌸 🌸 тепло, душевно, надихаюче і весело 🌸 🌸 🌸
З презентації модного кліпу прекрасного Михайла Поплавського🔥 🔥 🔥 якого, виявляється, я знаю вже 21 рік 🙈 🤪 до речі, Михайло Михайлович тепер ще й топ-блогер в інсті і тіктоці 💪 🏽 і від цього я в шоці)) треба теж почати частіше знімати:)", - підписала серію знімків Аліна Гросу.

Шанувальники відзначили, що на цій зустрічі Аліна виглядала краще за всіх.

"Ви дуже талановита і неймовірно красива. Щастя вам, здоров'я і любові❤️, Милашка😍 🔥 🙌❤️ ти краще за всіх)))), Класний�😍😍�, Який хлопець красивий 😍 😍 , З першим днем Весни Вас! Нехай вона буде особливо щасливою і здоровою!!! 😍 🌸 ☀ ️ Дякую за серіал "в полоні у минулого"👏 👏 👏 💐, красива дівчина!!А талант її просто приголомшливий))), Аліна, ви дуже красиві!!!❤️, Аліна, ти найкраща! Захоплююся!",- написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала сміливі знімки, чим здивувала своїх передплатників.

Також писали, що Анна Седокова розбурхала уяву шанувальників, примірявши невластивий собі наряд.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зізналася шанувальникам в дечому особистому, фанати готові аплодувати стоячи.