Цей колектив під керівництвом Костянтина Меладзе вважається одним з найуспішніших російськомовних музичних проектів 2000-х років. Саме тому потрапити під опіку продюсера прагне практично кожна дівчина, проте умови підходять не всім. За всю історію колективу змінилося 20 учасниць, а також 20 складів і цьому є вагома причина.

Так, виступаючи в YouTube-шоу " СЛАВА+", співачка з" ВІА Гри " Ксенія Попова розповіла, яка умова вважається головною для участі в групі.

За словами 25-річної уродженки українського міста Кривий Ріг, композитор і продюсер колективу Костянтин Меладзе наполягає на тому, щоб учасниці групи були стрункими і не заводили дітей. Звичайно ж робити аборт Меладзе нікого не змушує, але в разі вагітності про участь в колективі можна забути.

"Якщо ти хочеш погубити свою кар'єру в групі "ВІА Гра" , то йди і народжуй!"- зазначає артистка.

При цьому Попова зізнається, що з Меладзе можна легко поговорити про будь-які події у своєму житті.

"Костянтин лояльний, якщо у його підопічних щось сталося в житті-та та ж вагітність, - то можна прийти і все розповісти йому", - говорить музична виконавиця.

Відзначимо, що новий склад групи "ВІА Гра" Костянтин Меладзе представив публіці восени 2020 року. До нього увійшли 19-річна учасниця "Дитячого Євробачення-2013" Софія Тарасова, Уляна Синецька, а також конкурсантка проекту "X-Factor" Ксенія Попова.

Раніше "Hyser" писав про те, що продюсер і автор пісень Костянтин Меладзе поділився зворушливою фотографією зі своєю 17-річною донькою Лією.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова побувала на дні народження давнього друга і здивувала дивним визнанням.

Нагадаємо, що співачка Віра Брежнєва показала стрункі ніжки в спокусливому образі.