Співачка Віра Брежнєва привчила підписників свого мікроблогу до яскравих і ефектних фото в стильних образах. Артистка часто еспериментує зі стилем, викликаючи то захоплення, то здивування шанувальників. І судячи з усього, думка злостивців її не цікавить...

Знаменитість переконана, що в свої 39 років виглядає розкішно і з легкістю відбиває хейтерські нападки на свою адресу. А днями в одному з фан-акаунтів, присвячених Вірі Брежнєвій з'явився кадр, зроблений під час чергової рекламної фотосесії з її участю. До слова, в провокаційних фотозйомках Віра Брежнєва бере участь із завидною регулярністю.

Виконавиця постала в чорному топі з кольоровим принтом і ажурних колготках. Look вийшов стильним, спокусливим і вигідно підкреслив всі принади фігури дружини Костянтина Меладзе: і стрункі ноги, і осину талію.

Волосся-розпущене, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі. Свій наряд екс-учасниця популярної групи "ВІА Гра" доповнила чорними туфлями на високих підборах.

Також нерідко Віра Брежнєва ділиться з гостями своєї сторінки в Instagram філософськими роздумами на тему взаємин людей. Наприклад, нещодавно вона спілкувалася з фоловерами на тему користі шкільної освіти і озвучила чого, на її думку, не вистачає сучасному навчанні: "Мене дуже хвилює... чому нас в школі не вчать відносинам... Так, потрібно вміти рахувати, читати і писати, знати базу, але базі вибудовування відносин ніхто не вчить... ".

Варто відзначити, чо Віра Брежнєва відбулася не тільки як артстка, але і є матір'ю двох дочок - Соні і Сари. При цьому старша спадкоємиця зірки живе за кордоном і отримує там вищу освіту, а знаменита мама періодично літає до неї в США.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва похвалилася неоднозначним фото з коханою людиною.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва вирушила на міську прогулянку в дивному вбранні.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва здивувала шанувальників змінами в зовнішності і нарвалася на критику хейтерів.