Не секрет, що одна з найяскравіших і харизматичних представниць сучасного українського шоу-бізнесу Оля Полякова живить слабкість до стильних нарядів.

Вона вміло підкреслює достоїнства своєї фігури і, звичайно ж, не забуває про супердовгих ногах. Шанувальники нерідко порівнюють її концертні костюми з творами мистецтва і з інтересом спостерігають за творчими експериментами знаменитості. Але в звичайному житті знаменитість віддає перевагу менш ексцентричні шати.

А днями на просторах соціальної мережі Instagram з'явилася серія ефектних фото, на яких Оля Полякова постала в ультракороткій сукні з анімалістичного забарвлення. Доповненням до образу став широкий пояс на талії.

Оля Полякова. Фото: Instagram

Оля Полякова. Фото: Instagram

Оля Полякова. Фото: Instagram

До слова, в бесіді з телеведучою Аллою Крутой "суперблондинка" зізналася, що часто свої неймовірні образи придумує самостійно. Виною тому її "бурхлива фантазія" і фонтануючий потік креативних думок:

Багато фанатів вважають Олю Полякову "королевою епатажу", оскільки будь-яку свою появу на публіці вона вміло перетворює на шоу. Втім, нерідко потрапляє і в скандальні ситуації через своїх різких і часом образливих висловлювань на адресу колег по цеху.

Наприклад, будучи " зоряним детективом "в шоу" Маска "Оля Полякова спочатку назвала Тіну Кароль"плакальницею". Потім охарактеризувала співачку Камалію як" здорову, сиськастую "і з"товстими ногами". Через деякий час зірка пояснила, що в ситуації з Тіною Кароль говорила всього лише про репертуар вокалістки, а не про особисту трагедію в її житті.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова влаштувала гучну вечірку під вікнами своєї квартири.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова поділилася б'юті-секретами.

Нагадуємо, що Оля Полякова позувала на тлі подарунків і здивувала шанувальників сміливою заявою.