Популярна українська співачка Оля Полякова весело і завзято привітала свою старшу дочку Марію з Днем Народження.

У вівторок, 2 березня, дівчині виповнилося 16 років. Зірка привітала доньку так, що чули навіть сусіди. Більш того, судячи з Instagram-Stories Полякової, вона одна з перших привітала дочку зі святом.

Оля Полякова влаштувала під вікнами квартири в Києві справжню вечірку для своєї старшої дочки, фото: Instagram.com/polyakovamusic

Співачка поділилася відразу кількома відео, на яких з машини чутно пісню Ірини Аллегрової "З Днем Народження". Під цю пісню два невідомих чоловіки вручають Марії орхідею, а потім починаються танці прям на вулиці. Зіркова мама весь цей час залишається осторонь і просто знімає на відео.

В кінці Марії підносять символічний торт і вона відкушує від нього шматочок, а Полякова каже, що їй не віриться в те, що її дочці виповнилося вже стільки років.


Крім таких яскравих Instagram-Stories, Оля Полякова виставила і вельми зворушливий пост, в якому ще раз привітала доньку з її шістнадцятиріччям. Варто відзначити, що артистка поділилася ще й кількома архівними фото Марії, щоб користувачі могли побачити етапи її дорослішання.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова в міні-сукні показала, що їй стрижуть за 5 тис.грн.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала сміливі знімки, чим здивувала своїх передплатників.