Оля Полякова вирішила порадувати своїх фанатів

"Суперблондинка" української естради вирішила порадувати своїх шанувальників, влаштувавши розіграш призів. Співачка вирішила віддячити своїм фанатам за любов до своєї творчості. Деталі Оля сповістила у себе в Instagram.

Крім того, "Суперблондинка" вразила фанатів своєю природною красою і бездоганним почуттям стилю.

На знімку співачка сидить в кріслі з розпущеним волоссям, а на її обличчі мінімум макіяжу. Крім того, вона вибрала досить скромний для її образу наряд. На Олі чорна спідниця і светр з малюнком, а також високі чобітки.

У такому вбранні "Суперблондинка" виглядає по-діловому і водночас дуже елегантно.

До слова, нещодавно "Суперблондинка" запустила власну лінію косметики. За словами зірки, над нею вона працювала останній рік в Італії та розробляла спеціально для фанатів.

Напевно багато шанувальників заінтриговані таким несподіваним заняттям зірки й вже не можуть дочекатися, щоб спробувати косметику в дії.

Співачка додала інтриги, пообіцявши показати в прямому ефірі своїм фанатам, як же виглядає її лінійка і чим же співачка вирішила здивувати українських красунь.

Також Оля поділилася серією знімків в різних образах і зізналася, що вона, як багато артистів, любить експериментувати зі своєю зовнішністю.

Оля Полякова. Фото: скрін сторіс Instagram

На знімках "Королева ночі" приміряла перуки з різним кольором волосся і довжиною, надавши родзинки кожному образу за допомогою макіяжу.

Ну а в сторіс фанати змогли оцінити, як проходить підготовка співачки до ефіру шоу "Маска" на телеканалі "Україна". На відео видно, що співачка вирішила не зраджувати своєму стилю і цього разу залишила своє волосся, надавши йому мега об'єму і підкресливши червоною помадою свої пухкі губи.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі з'явилося відео Олі Полякової з онкохворою актрисою Анастасією Заворотнюк. Від слів "Суперблондинки" мурашки по шкірі.

Також ми писали, що Оля Полякова похвалилася, як змінила образ своєї старшої дочки Маші. Співачка, судячи з усього, на всі руки майстер і має багато прихованих талантів.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, на що перетворилася її Столична квартира після потепління, зірка не вибирала слів.