Популярна українська співачка Оля Полякова регулярно радує своїх шанувальників на концертах найяскравішими образами, а її невід'ємним атрибутом будь-якого виступу є корона.

Суперблондинка володіє розкішною фігурою і довгими ногами, які регулярно демонструє своїм фанатам, одягаючи найвідвертіші вбрання.

Цього разу Полякова одягла на концерт яскраве зелено-блакитне боді з вставками з фіолетового кольору, розшите стразами. На ногах її виднілися тілесного кольору колготи в сітку, а голову прикрашала корона в тон.

В одному з фан-пабліків блондинки з нескінченними ногами з'явився незвичайний знімок, зроблений з пікантного ракурсу. Хтось із відвідувачів концерту підійшов впритул до сцени і зробити кілька кадрів знизу вгору.

"З такого ракурсу, ми на Вас, не споглядали..😮 🤳 " (Орфографія збережена - прим. ред.), - пише один підписників співачки.

Важко повірити, але у такої молодої і розкішної співачки вже досить доросла дочка, яка 2 березня відзначила своє 16-річчя. Зірка привітала доньку так, що чули навіть сусіди. Більш того, судячи з Instagram-Stories Полякової, вона одна з перших привітала дочку зі святом.

Співачка поділилася відразу декількома відео, на яких з машини чутно пісню Ірини Аллегрової "З Днем Народження".

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала сміливі знімки, чим здивувала своїх передплатників.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова в міні-сукні показала, що їй стрижуть за 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Оля Полякова знялася в ефектній фотосесії, заради якої їй довелося кардинально змінити імідж.