Популярна українська виконавиця Тетяна Решетняк (Tayanna) показала гостям свого мікроблогу, з якими труднощами їй доводиться стикатися в повсякденному житті.

Артистка продемонструвала вміння виконувати певні Будівельно-ремонтні роботи і самостійно виконала кілька круглих отворів в стіні. Звертатися до фахівців-ремонтникам вона не стала і все зробив сама.

Всі ці маніпуляції потрібні були для того, щоб отримати доступ до газового лічильника і відкрутити вентель, щоб включити газ в квартирі. 35-річна зірка з сумом констатувала: «Життя самотньої жінки таке...».

Як відомо, Tayanna є екс-дружиною саунд-продюсера Єгора Гліба і ростить від нього сина. А сам музикант переїхав до Росії і крім кар'єри, будує відносини з іншою, не менш популярною артисткою, - Ані Лорак.

Одного разу в бесіді з телеведучою Катею Осадчою Тетяна Решетняк зазначила, що в курсі роману її колишнього чоловіка і колеги по музичному цеху. Що стосується його ставлення до спільної дитини, то він бере участь в його вихованні, періодично дзвонить і зустрічається з ним під час візитів до Києва.

За сторінкою Тетяни Решетняк в соціальній мережі Instagram стежать понад 200 тисяч передплатників. А вона, в свою чергу, радує їх новими постами і яскравими фото.

У червні 2020 року вийшов її четвертий міні-альбом «Жіноча сила», що складається з п'яти різнопланових треків. Музичний збірник, В котом вона підняла тему цілющої жіночої сили, став неймовірно популярний серед шанувальників її таланту. Та й сама виконавиця зазначила, що в її піснях багато мотивації і життєстверджуючих істин.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Федишин похвалилася фігурою в елегантному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють офіційний розпад групи "НеАнгели".

Нагадуємо, що Тіна Кароль підкорила фанатів нескінченно довгими ногами.