Відома українська співачка Ірина Федишин здивувала всіх своїм вибором вбрання.

Днями у артистки відбулася прем'єра її нової пісні під назвою "Обійми", слова і музику до якої вона написала сама. За її словами, у неї вийшла дуже чуттєва і ніжна пісня. Зрозуміло, Ірина неодноразово анонсувала вихід нової композиції, а після прем'єри представила її і на телебаченні.

Ірина Федишин в білосніжній сукні з нескінченним декольте виконала хіт обійми, фото: Instagram.com/irynafedyshyn

Так, Федишин виступила зі своєю піснею на телеканалі Україна в програмі "Ранок", гостею якої вона стала. Вона зачарувала всіх не тільки своєю піснею, а й вишуканим аутфітом. Перед камерою Ірина постала в довгій білосніжній сукні, яка красиво підкреслила декольте знаменитості.

При цьому своє волосся артистка поклала в локони і доповнила зачіску блискучою прикрасою. Також вона зробила непримітний макіяж з тінями коричневих відтінків на повіках і ніжним блиском на губах.


Користувачі залишилися в захваті, як від образу Ірини Федишин, так і від її нової пісні. Про це свідчать їхні красномовні коментарі під постом в Instagram зірки.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських розповіла, що мріє про дитину. Така відверта заява розчулила фанатів.

Також наш портал повідомляв, що новий образ артистки, який був підібраний для чергової фотосесії Тіни Кароль, не залишить байдужим нікого.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик без макіяжу в коротеньких шортиках звернулася до фанатів.