Українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик розповіла про своє самопочуття в домашній піжамі.

Не так давно Ребрик зізналася в черговому пості, що коронавірусна інфекція не минула і її, а тому вона попросила ставитися з розумінням до того, що відповідати на численні повідомлення фанатів вона фізично поки не може. Також зірка каналу "Україна" додала, що не буде, як багато інших знаменитостей, знімати перебіг своєї хвороби, але новий пост таки виставила.

Лілія Ребрик без макіяжу в коротеньких шортиках звернулася до фанатів, фото: Instagram.com/liliia.rebrik

За її словами, у неї зараз екватор хвороби і судячи з усього, на честь цього вона і виставила фото в блакитній піжамі, яка складається з футболки і коротеньких шортів. У такому домашньому вигляді Лілія вирішила розповісти, що намагається зберігати позитивне мислення і вірити в краще.

Вона зазначила, що поки хворіє, намагається себе чимось зайняти. У планах переглянути відзняті фотосесії і вибрати кращі фотографії, а потім перебрати гардеробну. Також Ребрик попросила своїх фанатів порадити їй який-небудь хороший фільм.


Зрозуміло, користувачі відгукнулися на прохання Лілії Ребрик і поділилися назвами, на їхню думку, хороших фільмів. Також багато хто відзначив, що незважаючи на хворобу ведучої, виглядає вона прекрасно.


Раніше "Hyser" писав про те, що Дмитро Комаров, що веде "Світу навиворіт", показав найнебезпечніше місце.

Також наш портал повідомляв, що донечка Лілії Ребрик позувала в маминому вбранні.

Нагадуємо, що ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала екстремальну прогулянку верхи на коні.