Учасниці популярної української групи "НеАнгели" Слава Камінська і Вікторія Смеюха вирішили припинити співпрацю і піти у вільне плавання.

Група "НеАнгели" була створена у 2006 році продюсером Юрієм Нікітіним і успішно проіснувала 15 років, але всьому приходить кінець. Одна з учасниць проекту Слава Камінська з'явилася в ефірі ранкового шоу на телеканалі "1+1" і розповіла, що зовсім скоро фанати зможуть побачити її в новому сольному проекті.

Слава Камінська розповіла, що групи НеАнгели більше не буде, фото: Instagram.com/babaslavka

Незважаючи на те, що у співачки великі плани на майбутнє, вона зізналася, що їй прикро прощатися з групою, а також зі своєю колегою Вікою, яка стала їй так близька. Однак так сталося і "НеАнгелів" більше немає, що було спільним рішенням, запевняє Камінська.

За її словами, до розпаду групи призвело те, що солісткам дуету просто стало тісно на сцені, та й у Юрія Нікітіна більше немає бажання продюсувати "НеАнгелів". Тепер обидві виконавиці займатимуться сольною кар'єрою.

Але у фанатів "НеАнгелів" буде можливість попрощатися з групою, яка дасть свій прощальний концерт в Києві в залі Freedom 26 березня.


Також варто відзначити реакцію користувачів на розпад "НеАнгелів", який для них став несподіванкою. Вони зі сльозами на очах прощаються з цілою епохою.


Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович написала дивний пост, і спонукала фанатів на активність.

Також наш портал повідомляв, що Успенська перейшла на українську мову заради нового чоловіка.

Нагадуємо, що Слава Камінська зворушливо привітала колишнього чоловіка зі святом.