Співачка Настя Каменських здивувала новими кадрами

Відомий блогер Олег Машуковський показав цікаві кадри зі зйомок з Настею Каменських. Співачка записувала відео з блогером, а на своїй сторінці в соціальній мережі він показав нові кадри з артисткою.

Так, у відео Олег каже співачці про те, що вони будуть записувати інтерв'ю. Крім того, він вирішив пожартувати про те, що це інтерв'ю буде дуже спокусливим, додавши фразу "Потап, стережися". Настя Каменських відповіла, що Потап тільки того і чекає, пожартувала співачка про свого чоловіка.

Крім того, на своїй сторінці блогер показав кумедне відео з Каменських, яке вони знімали для TikTok. В кадрі можна почути, що мовляв коди людина тебе ображає - треба відповісти їй на це добром. Каменських дала блогеру яблучко, на що він радісно відреагував.

Однак потім голос на фоні додає, що після цього треба вдарити того, хто тебе образив, якомога сильніше. Тут артистка нанесла блогеру удар по голові. В публікації Олег встиг пояснити, що він не постраждав під час зйомки цього відео, і все робилося виключно у якості жарту. Підписники оцінили гумор Каменських та Машуковського.

Настя Каменських та Олег Машуковський. Фото: Instagram

До речі, вже скоро повинен вийти новий кліп Насті Каменських, про що вона вже розповідала в соціальній мережі. Новий хіт буде називатися «Девочки рулят». Відомо, що в зйомках приймала участь і Ганна Андрійчук-Завгородня (відома дизайнер, дружина Олексія Завгороднього (Позитива). Враховуючи, що на початку весни ще й святкують 8 березня, новий кліп Каменських дійсно стане справжнім подарунком для багатьох її прихильниць. Тож шанувальникам залишається тільки очікувати.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Настя Каменських в своєму інтерв'ю зізналася, що дуже хоче дитину. Прихильники в повному захваті від такого зазнання артистки.

Також повідомлялося, що співачка Настя Каменських показала в соціальній мережі, як вона починає свій ранок. На фото вона позує без макіяжу, прикриваючи тіло одним рушником.

Крім того, співачка Настя Каменських вперше за 10 років зважилася на експеримент зі своєю зовнішністю. Результат артистка вже показала в соціальній мережі.