Відома українська співачка і дружина відомого композитора Олексія Потапенка Настя Каменських приміряла новий образ, який не всім шанувальникам припав до смаку.

Видозміни в зовнішності співачки відбулися у зв'язку з виходом нового треку з альбому, який зірка писала майже рік. Його презентація відбудеться в п'ятницю, 5 березня і називатися він буде "Девочки рулят".

Каменських розповіла, що крім вже відомих і улюблених її шанувальникам пісень"Почуття" та "Vibe", альбом збере ще одинадцять різноманітних пісень.

"Они расскажут о глубине и многогранности характера каждой женщины, о женской дружбе, поддержке и конечно, же о любви ❤️ Будет весь спектр эмоций, которые мы проживаем с вами каждую секунду нашей жизни. А еще я буду много рэповать)

Я начала писать этот альбом еще в апреле прошлого года и за это время он впитал в себя все мысли, эмоции, переживания и события, которые я проживала за весь этот период.

Этот альбом - это тот красивый и захватывающий многогранный Мир Женщины, который олицетворяет каждую из нас ✨ " (Орфографія збережена - прим. ред.), - пише співачка.

Нову пісню "Девочки рулят" всі бажаючі зможуть почути вже цієї п'ятниці, 5 березня, а альбом, за словами Насті Каменських, вийде наприкінці весни.

"Кроме этого, 5.03 вас ждет еще один сюрприз! Поэтому эта пятница будет ооочень крутой!"(Орфографія збережена - прим. ред.), - написала співачка, заінтригувавши фоловерів.

На короткому відео співачка постала з величезним розпушеним хвостом і яскравими червоно-рожевими стрілками. Спеціально для образу співачка вперше в житті наростила довгі нігті.

Але не всі шанувальники оцінили новий look співачки - багатьом здалося, що в такому стані її волосся виглядає недоглянутим і немитим.

Раніше Hyser писав про те, що співачка Настя Каменських у сорочці з мереживом у соцмережі показала, що робить вночі з Потапом.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських поділилася з шанувальниками цікавим фото і показала, як виглядає без макіяжу.

Нагадаємо, що Настя Каменських приміряла незвичайний наряд і захопила спокусливими формами.