Настя Каменських показала, що робить після того, як прокидається

Таке відео співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. В новому ролику артистка вирішила показали всі свої ранкові ритуали. Тож тепер прихильники точно знають, що робить зранку Настя Каменських.

В кадрі можна побачити, як Настя знімає себе за допомогою свого телефона. Спочатку її можна побачити в рушниках, якими вона прикрила і тіло, і волосся. Тут співачка точно після ранкового душу, чистить зуби перед дзеркалом. Однак після цього Каменських не поспішає виходити з ванної кімнати: далі можна побачити, як Настя Каменських з мокрим волоссям після душу масажує своє обличчя спеціальним засобом.

Лише після цього Настя Каменських йде на кухню, де в першу чергу вона п'є воду. Це обов'язковий пункт її ранку, як артистка вже неодноразово розповідала в інтерв'ю. Тільки після всього цього Каменських снідає. В даному відео можна побачити свіжі овочі. Однак насправді в артистки різноманітне харчування.

Раніше, коли Настя розповідала в інтерв'ю про свій здоровий спосіб життя, то вона казала, що обожнює їсти зранку вівсянку з яблуками чи різними фруктами. Також Настя їсть і овочі на грилі, і різні правильні десертики, які готує сама. Однак хліба чи цукру зазвичай в їх з Потапом будинку немає.

До речі, свого чоловіка Настя Каменських також привчила до такого способу життя. Більше того, нерідко о шостій ранку артистка тренерується разом з чоловіком. Тож прихильники, які роблять компліменти Потапу, точно розуміють, що чоловік став виглядати краще не без мотивації від своєї коханої дружини.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Настя Каменських здивувала прихильників чуттєвим відео про кохання. При цьому артистка продемонструвала струнку фігуру в білому топі.

Також повідомлялося, що Настя Каменських зізналась прихильникам, що виснажена після активної роботи. При цьому артистка працювала в нових образах, які вже скоро можна буде побачити.

Крім того, співачка Настя Каменських вперше за 10 років зважилася на експеримент зі своєю зовнішністю. Результат артистка вже показала в соціальній мережі.