Микита Добринін прокоментував своє рішення приєднатися до російського шоу

Нещодавно стало відомо, що Микита Добринін стане ведучим "Холостяка". Правда, не в Україні, а на телеканалі "ТНТ" в країні-агресорі. Прихильники стали критикувати ведучого, а він вирішив прокоментувати своє таке рішення в соціальній мережі.

За словами Микити Добриніна, він дуже щасливий, що приймав участь у шоу "Холостяк" в Україні, на Батьківщині, тому що тут він зустрів Дашу Квіткову. Зараз вони одружені і чекають на дитину, а їх історія, вважає Микита Добринін, унікальна. Тепер його запросили шоу "Холостяк", яке знімається по франшизі Warner Brothers по всьому світу. Коли з ним зв'язалися представники російського каналу "ТНТ", то він трішки подумав і вирішив погодитися.

Своє рішення Добринін пояснив тим, що мовляв в нього є бажання, щоб у світі ще більше було кохання, а також людей, які вірили, що все можливо. В цій історії, вважає ведучий, немає політики, а є тільки кохання. При цьому прихильники не погодилися з ведучим та стали нагадувати йому в коментарях, що Росія - це країна-агресор, яка воює з нашою державою:

"Розкажіть про любов,сім'ям загиблих воїнів... розчарування", "Сумно, що ви прийняли таке рішення", "Іспанський стид", - пишуть люди в коментарях.

Крім того, деякі підписники ведучого підкреслили, що, судячи з рішення Добриніна, світ рятує не кохання, а російські гроші. Багато прихильників написали про те, що розчаровані екс-"холостяком".

Варто зазначити, що в сезоні російського "Холостяка", який буде вести Микита Добринін, шукати кохання буде російський репер Тіматі, котрий товаришує з Рамзаном Кадировим та Володимиром Путіним, а також неодноразово виступав в окупованому Криму.

Коментарі прихильників

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що Даша Квіткова показала свій вагітний животик в соціальній мережі. Прихильники почали активно коментувати фотографію.

Також повідомлялося, що в мережі з'явилися нові гарячі фото Даші Квіткової. Навіть її чоловік Микита Добринін не втримався від коментаря.

Крім того, "Холостячка" Ксенія Мішіна показала спокусливі кадри з душу.Шанувальники в повному захваті.