Ксенія Мішина показала пікантне відео з душу

Зірка серіалу "кріпосна" і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розбурхала своїх шанувальників, виклавши пікантне відео, на якому вона скинула одяг і показала відео з душу.

Українська красуня вже давно зацікавила публіку, а після її ролі в улюбленому серіалі про неї ще більше заговорили і її армія шанувальників збільшилася.

Навіть ті, хто не дивився серіал, запам'ятали спокусливу брюнетку по шоу "Танці з зірками", де Ксенія виграла.

Кожен її виступ був дуже спекотним, що мало не плавився паркет. Не дивно, що глядач не шкодував грошей на повідомлення на підтримку цієї красуні та в підсумку вона перемогла в популярному шоу.

Ксенія володіє тендітною і жіночною фігуркою, але її характер дуже сильний. Тому, вона так і запам'ятовується українцям.

Головною гордістю актриси є її шикарне волосся, про які мріє будь-яка дівчина. Актриса визнає, що стежить за ними дуже ретельно та щоденний догляд для неї те саме що медитація.

Саме для реклами косметики Ксенія і зважилася знятися в дуже пікантному відео. Зйомки проходять у ванній кімнаті, актриса знімає з себе одяг і заходить в душ.

Потім вона показує, як доглядає за своїм волоссям і зізнається, що джерелом сили для неї є її волосся.

Чоловіки напевно мало не прилипли до екрана, побачивши такі спекотні кадри, адже актриса вже дуже спокусливо вийшла.

Не секрет, що для актрис зовнішність відіграє важливу роль, тому всі медійні персони так ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом.

Але на відміну від багатьох зірок, Ксенія може похвалитися природною красою, яка і полонить багатьох чоловіків.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ксенія Мішина заінтригувала фанатів, показавши фото з ліжка. У кадр потрапила чоловіча волохата рука.

Також ми писали, що Ксенія Мішина з'явилася в шикарному вбранні з прозорим корсетом. Колір сукні ідеально підходить до її очей. Актриса виглядає спокусливо і здатна полонити чоловіків одним тільки поглядом.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт вирішив пожартувати над Ксенією Мішиною, виклавши кумедні фото.Він домалював актрисі ноги тварин і креативно посміявся над нею. Фанати в захваті від їхніх стосунків.