На просторах соцмереж вже кілька днів поспіль обговорюють те, що український шоумен Микита Добринін вестиме новий сезон російської версії шоу «Холостяк».

Головним героєм проекту стане репер і продюсер Тимур Юносов (він же Тіматі), а допомагати йому в непростому пошуку другої половинки буде чоловік Даші Квіткової. Як відомо, Микита Добринін зустрів свою кохану саме в проекті "Холостяк" і має вдалий досвід в побудові відносин в рамках телешоу. Зараз його дружина Даша Квіткова - вагітна і зіркове подружжя насолоджується сімейною ідилією і кожною хвилиною в очікуванні спадкоємця.

На офіційній сторінці програми, яка вийде на російському каналі ТНТ, з'явилася інформація про нового ведучого. В анонсі сказано: "Ведучим нового сезону шоу "Холостяк" стане колишній український"холостяк" Микита Добринін 🔥. Відомий український шоумен, теле - і радіоведучий Микита Добринін зміг знайти свою любов в українській версії шоу «Холостяк», а в новому сезоні проекту на ТНТ поділиться своїм досвідом з Тіматі".

У коментарях до посту користувачі соцмереж бурхливо відреагували на новину, а думки з приводу персони нового телеведучого "Холостяка" - розділилися:

До слова, на момент підготовки цієї публікації, на сторінці Микити Добриніна в соціальній мережі Instagram не було ніяких згадок про участь у російському "Холостяку".

Раніше "Hyser" писав про те, що Даша Квіткова здивувала фанатів участю в сміливій фотосесії.

Також наш портал розповів про те, що Даша Квіткова підкорила фанатів ефектним чином.

Нагадуємо, що Даша Квіткова і Микита Добринін зворушили соцмережі постільним фото.