Російський актор, співак, бодібілдер і чоловік відомої української співачки Наташі Корольової Сергій Глушко часто публікує в своєму Instagram пости про допомогу маленьким дітям, яким потрібні дорогі ліки на лікування.

Цього разу він не пройшов повз маленького хлопчика на ім'я Матвій, якому поставили діагноз "спінальна м'язова атрофія СМА 1 типу". Повідомляється, що зараз дитині 1 рік і 2 місяці і йому необхідно купити якомога швидше ліки, адже з таким діагнозом діти часто доживають тільки до 2-річного віку.

Не складно порахувати, що у сім'ї є запас терміном 10 місяців, щоб допомогти своєму чаду. А так як вартість препарату, дійсно, величезна, то батьки просять про допомогу всіх небайдужих.

"Поможем @matveysma2019
В Санкт-Петербурге живёт маленький мальчик Матвей @matveysma2019, ему 1 год и 2 месяца. У ребенка редкое генетическое заболевание - спинальная мышечная атрофия СМА 1 типа. Без лечения дети с таким диагнозом не доживают до 2 лет.
Происходит постепенная атрофия мышц - сначала ребенок перестает двигаться, затем пить и есть, пока не наступает остановка дыхания" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пише стриптизер.

У продовженні посту він пише, що існує препарат під назвою "Золгенсма" за допомогою якого дитина може жити повноцінним життям. Однак коштує він воістину великих грошей для звичайної сім'ї - більше 2,2 мільйонів доларів.

На сьогоднішній день сім'ї вдалося зібрати чверть суми, а до досягнення дитиною 2-річного віку необхідно зібрати повну суму - тобто у батьків Матвія є ще 10 місяців, щоб подарувати своїй дитині життя.

"Любая, даже самая незначительная сумма пожертвования важна, вместе мы сможем спасти маленькую жизнь!" (Орфографія збережена-прим. ред.), - написав Глушко у своєму Instagram.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали, як Тарзан забирав Наташу Королеву з пологового будинку.

Також Hyser повідомляв, що Наташа Корольова осоромилася через "скорботне" привітання з днем народження синові.

Нагадаємо, що Тарзан і Наташа Корольова вразили мережу цікавим відео з особистого архіву.