Актриса і співачка Настасья Самбурська знає, як привернути до себе увагу і не тільки на сцені. Наприклад, на свій 30-річний ювілей вона замовила торт у вигляді труни з написом " Прощай, молодість!"і відкусила шматок, навіть його не розрізаючи. У 2021-му році свято вийшло не менш епатажне.

Так, зірка " універу" Настасья Самбурська і цього разу знайшла чим здивувати світську Москву. 1 березня їй виповнилося 34 роки і свято пройшло в дуже незвичайному форматі. Ще б пак, ніхто раніше не бачив в одному місці стільки "поранених життям" доль. Марія Міногарова здивувала образом в синіх колготках, картатій спідниці і кепці, а Наталія Рудова з намальованим синцем під оком і жилетці дорожніх робітників щосили запалювала з "п'яним гастарбайтером" Михайлом Галустяном.

Пишно накритих столів теж не було. В якості частувань Самбурська приготувала для зірок фуршет на смітнику, де замість скатертини були чорні сміттєві мішки.

Сама ж винуватиця торжества одягла для вечірки перуку блондинки, міні-плаття з золотими смужками, порвані колготки в сітку і білі чоботи на шпильці.

Вечірка для зіркових гостей офіційно називалася" Рваніна-паті "або просто"бомж-стайл".

До речі, на вході в клуб, де відбувався свято стояли "співробітники ОМОНу", які ретельно перевіряли гостей - у Анни Хилькевич, наприклад, вони" випадково " виявили пакетик з білим порошком.

На епатажній тусовці побували Олена Водонаєва, Андрій Григор'єв-Апполонов, Олена Темнікова, Анна Хилькевич. Розважали їх зірки 90 - х: Альона Апіна, Лада Денс, група "На-на", Вадим Казаченко і колектив"заячий стогін". Актриса разом з друзями хором підспівували всім знайомі "вузлики", "Аромат любові моєї" і "Ах, яка жінка".

Відзначимо, що фанати позитивно оцінили таку божевільну ідею святкування.

"Ось як треба днюхи відзначати. І паритися не треба на рахунок одягу", " Відпалили класно!", "З днем народження сонце, любимо Настю сильно"," жінка-свято, баба-вогник", - написали вони.

Відзначимо, що численних гостей актриса запросила не менш оригінально-вона записала відеозвернення в неохайному образі.

"Ось мені і 34 рочки стукнуло, — написала вона. - У мене все є, не вистачає тільки тебе, приходь і дотримуйся дрес-код".

Раньше "Нуѕег" писав про те, що Асмус показала незвичайний фокус ротом.

Також наш портал повідомляв, Гарік Харламов розповів про свої недитячі Пригоди в дитинстві.

Нагадувати, мама королевою назвала винного в зраді Тарзана.