Відома російська актриса Христина Асмус поділилася новими фото у вельми зухвалому образі.

Актриса минулого року виступила в ролі ведучої розважального проекту "Золото Геленджика", де компанію їй склали Іван Охлобистін і Тимур Родрігес. Кожному придумали своє амплуа на шоу, і для Асмус воно стало можливістю приміряти на собі найсміливіші і зухвалі образи.

Христина Асмус показала свою улюблену білизну, знявши одяг, фото: Instagram.com/asmuskristina

Таким чином, на своїй сторінці в Instagram Христина Асмус поділилася новими фото, на яких вона відображена в спокусливому образі, продуманим якраз для шоу. Перед камерою зірка постала у вузькому чорному боді, яке ідеально підкреслило її пружні принади.

При цьому на її ногах можна помітити чорні панчохи до стегон і витончені босоніжки на шпильках. На голові у неї оригінальна темна капелюшок, декорована пір'ям, а волосся актриси заховані під стильним блакитним перукою з прямими пасмами.


Користувачі були буквально ошелешені зовнішнім виглядом Христини Асмус. Вони навіть залишилися в захваті від її яскравого макіяжу з чорною помадою, про що свідчать їх численні коментарі під постом.


Раніше "Hyser" писав про те, що подруга Асмус показала, як актриса виглядає поза сценою, ошелешивши фанатів зірки фільму "Текст".

Також наш портал повідомляв, що Христина Асмус вразила шанувальників зовнішніми перетвореннями.

Нагадуємо, що коханка Гаріка Харламова похвалилася відкритим декольте і висловилася відносно негатива щодо її в соцмережах.