Відома турецько-німецька актриса, зірка серіалу "Величне століття" Нур Феттахоглу показала підписникам свого мікроблогу свіжі фотографії, на яких постала в новому образі.

Фотографії Нур Феттахоглу опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Актриса позувала на камеру в шикарній напівпрозорій сукні з глибоким декольте і відкритими плечима. Нур Феттахоглу сиділа за столом, на якому стояли солодощі та дорогий посуд.

Свій образ красуня доповнила цікавим капелюшком.

На другому кадрі актриса вже показала бездоганні ніжки в оригінальних туфлях. Такі носили заможні красуні у Франції в 18 столітті.

Ще на одному фото можна розгледіти пишний наряд.

Нур Феттахоглу у своїй публікації розповіла, що зіграла у виставі "Три сестри". ЇЇ можна буде подивитися 25 лютого на Youtube-каналі.

"Три сестри" - це гра про самотність", - написала зірка.

Додамо, Асіє Нур Феттахоглу, або Нур Айсан-турецька актриса, що прославилася в ролі Махідевран-султан в історичному серіалі "Величне століття".

Проект почав зніматися в 2011 році та домігся значного успіху. Партнерами Нур по знімальному майданчику стали відомі турецькі актори: Мер'єм Узерлі і Енгін Озтюрк.

З 2014 по 2016 роки актриса знімалася в історичному детективі "Великий сищик Філінта".

Хоча основна ніша Нур - серіали, у фільмографії є і кінострічки. У 2011 році на екрани вийшов високобюджетний фільм "Долина вовків: Палестина". Айсан з'явилася в ролі американки ізраїльського походження, яка раптово переймається симпатією до палестинців.

Зараз Нур продовжує зніматися і пробує себе в нових жанрах.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ксенія Мішина похвалилася фігурою в стильному купальнику.

Також наш портал повідомляв, як в реальності виглядали персонажі "Величного століття" і чому в серіалі все перебрехали.

Нагадуємо, українцям показали, як виглядатиме "нова" Катя Вербицька в третьому сезоні серіалу "Кріпосна".