Телеведуча Евеліна Бледанс розповіла передплатникам свого мікроблогу про те, яке враження у неї склалося після відвідування театральної вистави за участю її давньої подруги.

Зайнятість спостерігала за акторською грою відомої співачки (з вельми скандальною репутацією) Лоліти Мілявської і залишилася дуже задоволена побаченим. Евеліна Бледанс з натхненням зазначила: «Лоліта у виставі Юрія Гримова» одруження " - це треба дивитися!!! Я потрапила на перший показ (у нас на театрі він називається «для тат і мам»). Браво, моя улюблена! Я впевнена, що за цим підуть ще театральні постановки, а поки поміркуємо – як же важкий вибір».

Свою розповідь зірка гумористичного проекту "Маски-шоу" ілюструвала спільними кадрами з Мілявською. Для походу в "обитель Мельпомени" Евеліна Бледанс вибрала стильний наряд, що складається з картатих штанів і бежевого гольфу, поверх якого одягла піджак.

У коментарях до посту фоловери зірки не скупилися на компліменти:

До слова, Евеліна Бледанс є активною користувачкою соцмереж і з задоволенням підтримує з шанувальниками зв'язок через Instagram. При цьому на критику на свою адресу вона реагує досить різко.

Наприклад, після публікації фотозвіту про відпочинок на елітному курорті Евеліна Бледанс отримала масу зауважень про те, що вона «шикує» під час пандемії коронавірусу і дозволяє собі подорожувати, поки інші ледь зводять кінці з кінцями. Тоді зірка заявила, що всього в житті досягла власною працею, а тому може собі дозволити вояжувати, коли вважатиме за потрібне і не потребує схвалення інших людей.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Валерія налякала шанувальників розповіддю про домашнє насильство.

Також наш портал розповів про те, що Гарік Харламов розчулив соцмережі дитячим фото.

Нагадуємо, що Анна Седокова позувала з келихом і здивувала фанатів роздумами.