Син популярної української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко часто ділиться з передплатниками свого мікроблогу яскравими кадрами з життя.

При цьому він оповідає не тільки про те, як проходять його робітничо-творчі будні, а й постить фото із зірковою матір'ю. А днями Руслан Євдокименко розмістив скріншот з екрану свого телефону і повідомив, що додзвонитися до Софії Михайлівни буває дуже непросто.

Відомо, що спадкоємець Примадонни української естради багато часу проводить у колі рідних і щиро пишається успіхами близьких. Наприклад, дочка Софія-живе і вчиться за Нью-Йорку і домоглася чималих висот на модельному терені.

Руслан Євдокименко з дочкою Софією. Фото: Instagram

Син Руслана Євдокименка-Анатолій здобув освіту в елітній школі Lancing College в Англії, а після вступив на факультет фешн-фотографії лондонського Центрального коледжу мистецтва і дизайну. Шанувальники зоряного сімейства пророкували йому кар'єру моделі, але молодий чоловік вважав за краще займатися музикою.

Руслан Євдокименко з дочкою Софією, сином Анатолієм і дружиною Світланою. Фото: Instagram

До слова, після трагедії в родині Софії Ротару-смерті чоловіка і глави сімейства Анатолія Євдокименка, саме син Руслан переконав матір знову повернутися на сцену. Відхід з життя рідної людини став для артистки настільки сильним потрясінням, що, за чутками, вона всерйоз задумалася над припиненням музичної діяльності і навіть планувала піти в монастир. Зараз же Руслан Євдокименко супроводжує Софію Михайлівну практично на всіх виступах і надає необхідну підтримку.

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару здивувала шанувальників оригінальною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Софія Ротару показала невдале фото Алли Пугачової і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Софія Ротару змусила фанатів хвилюватися через дивну поведінку на сцені.