Українська співачка Джамала вразила шанувальників зовнішнім виглядом.

Співачка Джамала зараз не так часто відвідує світські заходи, але кожен її вихід стає святом. Останнім часом багато шанувальників стали помічати за нею кілька неохайний зовнішній вигляд. Можливо, що співачка зараз не все встигає через своє материнство. А можливо, що це навпаки, тонко продуманий образ. Але на черговому заході Джамала з'явилася знову в неоднозначному образі.

На цей раз співачка вирішила відвідати День Народження і baby shower ведучої Василини Фролової. На для свого виходу співачка вибрала костюм ніжно-рожевого кольору вільного крою. Але найбільше вразила її зачіска. Адже вона була неохайною. У Джамали буквально стирчало на всі боки волосся. Складається таке враження, що під час цієї вечірки вона, чомусь, забула про існування гребінця.

Особливо неохайно виглядав її чубчик. З чим пов'язана така поява співачки на світському заході взагалі незрозуміло. Сама Джамала радісно давала інтерв'ю Каті Осадчій, але навряд чи вона коментувала свій зовнішній вигляд.

А ось Василиса і Катя виглядали, як завжди, на висоті. Катю Осадчу взагалі варто вважати іконою стилю, тому що кожен її образ буквально продуманий до дрібниць. А ось Василиса просто світитися від щастя, тому що незабаром вона стане мамою і для неї це дуже довгоочікувана подія.

"It's a boy😉 Телеведуча Василіса Фролова відсвяткувала іменини та baby shower! Усі подробиці зіркового дівич-вечора - вже незабаром тільки у «Світському житті»! Долучайтеся до привітань майбутній матусі у коментарях!",- підписали в мережі серію знімків.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Мішина про таке не здогадувалася: стало відомо про недугу Еллерта.

Також писали, що Камалія розповіла, що внаслідок обману вона була змушена одружитися.

Нагадаємо, що шанувальники застали ведучу " ТСН " Лідію Таран у незвичній позі, ось як потрібно тримати себе у формі.