Мішель Андраде вразила схожістю з Настею Каменських

Відома українська виконавиця Мішель Андраде показала кілька цікавих кадрів своєї нової роботи. Фанати помітили підозрілу схожість зі співачкою Настею Каменських. Відповідні знімки знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде має досить велику армію шанувальників. Знаменитість веде сторінку в соцмережі instagram, де у неї налічується 531 тисяча передплатників. Вона часто ділиться з ними пікантними кадрами з фотосесій і робочими моментами. Так, в сторіс співачки з'явилося кілька знімків через які фанати запідозрили, що з 24-річної артистки роблять двійник Насті Каменських.

"Мішель, тобі не здається, що останнім часом з тебе роблять двійник NK? Спасибі за відповідь", - запитав один з передплатників.

Співачка відповіла цікавому шанувальнику, що не згодна з його думкою і зазначила, що у кожного свій шлях.

"Неа. У кожного свій шлях", - лаконічно відповіла Мішель.

Сторіс Мішель Андраде. Фото: скріншот instagram
Сторіс Мішель Андраде. Фото: скріншот instagram

До слова, в 2013 році Мішель Андраде взяла участь в шоу "X-Фактор", де і здобула популярність. Молодій співачці вдалося увійти в топ - 24 кращих виконавців. Пізніше завдяки саунд-продюсеру Вадиму Лисиці, Мішель познайомилася з Олексієм Потапенко, з яким почала співпрацю. Примітно, що тоді Потап заявив, що не зустрічав такої талановитої і красивої співачки з часів знайомства з Настею Каменських, з якою кількома роками пізніше зіграв весілля. Вперше на велику сцену Мішель Андраде потрапила в 2016 році, виступивши з групою Mozgi, з якою записала спільний трек "Amor". Варто відзначити, що Мішель співає декількома мовами, серед яких іспанська, англійська, російська, португальська та українська.

Раніше портал Hyser писав, що Надя Дорофєєва похвалилася ідеальною фігурою в коротенькому ТОПі.

Також портал Hyser писав, що Леся Нікітюк спокусливо пограла волоссям у пікантному вбранні.

Крім того, портал Hyser писав, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко зважилася на експеримент із зовнішністю.