Відома співачка вперше показала фото свого сина в соціальній мережі

Солістка гурту «А-Студіо» Кеті Топурія в соціальній мережі показала перші фотографії свого новонародженого сина. Зі слів артистки, вона спочатку не хотіла робити такі фото, але потім в неї з’явилося бажання все ж таки зробити такі спогади. Такі фотографії Кеті Топурія розмістила на своїй сторінці в Instagram.

На одній з фотографій можна побачити маленькі ніжки новонародженої дитини, а на іншій – Кеті Топурія тримає сина на руках разом з шестирічною донечкою. До речі, в своїй публікації артистка розповіла, як саме вона назвала сина. Виявилося, що співачка обрала доволі рідкісне, але красиве ім’я – Адам. Тож прихильники та колеги вже стали вітати співачку з поповненням в родині.

Варто відзначити, що Кеті Топурія стала мамою вже двічі: окрім сина Адама, в співачки ще є старша донечка Олівія. Дівчинку співачка народила ще в 2015 році, коли була в шлюбі з бізнесменом Львом Гейхманом (з ним артистка розлучилася в 2017 році). На сьогодні Кеті Топурія знаходиться в стосунках з відомим підприємцем Львом Дєньговим.

В соціальній мережі артистка часто ділилася фото під час вагітності. На сторінці Кеті можна знайти чимало кадрів, де вона позує перед камерою з округленим животиком. Більше того, свій крайній кліп з гуртом «А-Студіо» Кеті знімала в час, коли якраз була вагітна та носила під серцем синочка Адама. Тож вагітність не завадила творчості, а напроти – надихала артистку.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відома українська співачка Тіна Кароль показала розкішну фігуру в латексній сукні. Від такої фігури неможливо відвести погляд.

Також повідомлялося, що солістка гурту «Не ангели» Слава Камінська показала фотографію зі своєю мамою. Прихильники вражені такою схожістю жінок.

Крім того, співачка Ані Лорак причарувала прихильників новим фото. Перед камерою вона позувала в спокусливій сорочці з мереживами, демонструючи свою струнку фігуру.