Ірина Федишин прийшла на шоу в сміливому вбранні

Улюблениця українців Ірина Федишин нарешті повернулася в Україну після відпочинку в Домінікані. Співачка з'явилася в ефірі популярного ранкового шоу “Ранок з Україною" в короткому і сміливому вбранні. Відео з'явилося в Instagram.

Не встигла Ірина прийти в себе після відпустки і зміни часових поясів, як вона вже з'явилася в популярному шоу.Блондинка прийшла в сміливому вбранні. Вона обрала коротку спідницю і чорне боді з величезним розрізом в районі пишного бюста.

Видно, що на курорті Ірина не набрала ні грама, зате отримала гарну засмагу. Спокусливий образ фатальної красуні співачка доповнила боссоножками на високих підборах.

До слова, на телеканалі "Україна" нещодавно вийшов черговий випуск розважального шоу "Маска". Про нього і не тільки Ірина говорила з ведучими ранкової програми.

Ніхто не зміг вгадати, хто ж із зірок ховався за образом Пави. Яке ж було здивування не тільки глядачів, а й знаменитостей, коли стало відомо, що в образ Пави майстерно вжилася Ірина.

Навіть Оля Полякова не змогла вгадати, хто ж ховався під таким костюмом. На її думку, це точно був чоловік. До слова, саме через образ Пави “Суперблондинка" посварилася з ще однією зіркою українського шоу-бізнесу Камалією.

Коли Дзідзьо, ще один детектив у шоу "Маска" припустив, що це може бути Камалія, Оля Полякова заявила, що це точно не вона, адже найбагатша співачка, за словами Олі, “цицькаста і здорова".

Виявилося, що в образі Пави все-таки була дівчина і не хто інший, а Ірина Федишин. Співачка в черговий раз змогла здивувати своїх фанатів кардинальним перевтіленням.

Багатьох фанатів цікавить, чому співачка не бере участі в популярних шоу, наприклад в “Танці з зірками”. Нещодавно журналістам вдалося дізнатися відповідь на це хвилююче шанувальників питання.

Виявилося, що Ірину одного разу запросили взяти участь і вона навіть підписала контракт. Однак, в останній момент договір був розірваний. Співачка не розкрила всіх подробиць, назвавши даний випадок "неприємною історією".

Вона додала, що її потім ще двічі запрошували в шоу, але вона вирішила, що ніколи в ньому не братиме участі.

Але все одно, хоч Ірина і не так часто миготить по телебаченню, її армія шанувальників не зменшується, а навпаки, тільки зростає.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль відреагував на образливі слова на свою адресу від Олі Полякової.

Також портал писав, що Ксенія Мішина показала пікантні кадри з Олександром Еллертом, зроблені в Домінікані.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина похвалилася фігуркою в мокрому купальнику.