Слава Камінська показала маму

Учасниця групи “НеАнгели” Слава Камінська показала ще одного члена своєї сім'ї-маму. Шанувальники, побачивши жінку, не змогли повірити очам. Слава Камінська з мамою схожі, як сестри-близнючки. Знімок співачка опублікувала у себе в Instagram.

Славу можна по праву назвати яскравою і спокусливою співачкою. Володарка неабиякого голосу і привабливої зовнішності завжди в центрі уваги.

Цього разу учасниця групи" НеАнгели " показала свою маму Тамару. На знімку 36 - річна знаменитість стоїть з двома дітьми, яких вона народила від відомого українського пластичного хірурга-сином Леонардом і донькою Лаурою.

На фото дівчинка обійняла маму за ногу, а хлопчик стоїть біля бабусі. Дивлячись на знімок і молоду жінку поруч зі співачкою, язик не повертається назвати маму Слави бабусею. Жінка дуже молодо виглядає, що її навіть можна прийняти за сестру-близнючку співачки.

Судячи з усього, співачка з дітьми і мамою вибралися на сімейний відпочинок. Знімок, швидше за все, був зроблений в торговому центрі.

Слава Камінська одягнена просто і повсякденно, але дуже стильно. На ній теплий светр із зображенням мультяшного героя Міккі-Мауса, світлі джинси і кросівки.

До слова, мама співачки теж не відстає від модних тенденцій. Видно, що жінка одягла шкіряні штани і вільний светр, а зверху накинула легку шаль. Вона посміхається на камеру і помітно, що на обличчі у неї ні зморшки. Поруч з 36-річною дочкою вона виглядає просто чудово.

Дочка слави Лаура вже в такому юному віці любить експериментувати зі своєю зовнішністю. Видно, що деякі пасма волосся дівчинки перефарбовані в рожевий колір під її кофтинку.

Співачка написала, що довго не могла змусити діточок стояти рівно для хорошого фото. В результаті вийшло дуже миле сімейне фото.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Слава Камінська пожартувала з приводу розміру бюста Лесі Нікітюк.

Також портал повідомляв, що Слава Камінська виставила свій знімок у весільній сукні під ручку з чоловіком, чим сильно заінтригувала фанатів.

Нагадуємо, що солістка групи "НеАнгели" похвалилася шикарною фігуркою на пікантному фото. Слава в чорному боді влаштувала спекотну фотосесію на кухні.