Відома українська виконавиця і учасниця вокального дуету «НеАнгели» Слава Камінська поділилася з гостями свого мікроблога ефектним кадром. Артистка розповіла про те, як їй вдається тримати себе в прекрасній фізичній формі, а також не забуває і про психологічний рівновазі.

Слава Камінська постала в кадрі в стильному контрастному купальнику, поверх якого одягла білий халат. Свій образ зірка доповнила виразним макіяжем з акцентом на очі. У підписі до фото артистка пояснила: «Якщо не можете протистояти ретроградному Меркурію, дарую простий рецепт: 2 таблетки «Біфрена» + бігова доріжка. Можна в зворотній послідовності…».

В коментарях до публикації шанувальники Слави Камінської оцінили її форми компліментами:

Комментарі користувачів соцмережі. Фото: Instagram

Комментарі користувачів соцмережі. Фото: Instagram

До речі, акаунт Слави Камінської наповнений світлинами, на яких вона виглядає як еталон жіночності та красоти:

Слава Камінська. Фото: Instagram

Слава Камінська. Фото: Instagram

Слава Камінська. Фото: Instagram

Після розлучення з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським Слава стала менш балакуча на тему особистого життя. З чуток, у неї є бойфренд, але не поспішає афішувати їх стосунки перед публікою та не називає його ім'я.

Крім творчої діяльності, Слава Камінська реалізувалася як мати двох дітей - сина Леонарда та дочки Лаури. Співачка часто постить фото з дітьми і намагається проводити з ними майже весь вільний час, а також разом вони часто подорожують.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська похизувалася гарними формами в стильному наряді.

Також наш портал розповів по те, що Слава Камінська була помічена у гарній весільній сукні і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, что Слава Камінська викликала подив у фоловерів оригінальними розвагами на камеру.