Відома українська виконавиця Слава Камінська часто доводить підписникам свого мікроблогу, що природа наділила її не тільки привабливою зовнішністю, але і чудовим почуттям гумору.

Учасниця дуету «НеАнгели» опублікувала колажне фото, на якому постала в образі нареченої в компанії свого давнього близького друга - блогера Кирила Скачкова. У підписі до світлини Слава Камінська з іронією зізналася йому в ніжних почуттях, а також анонсувала покупку хутряного виробу.

У коментарях до посту фоловерів оцінили послання зірки дотепними зауваженнями:

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Варто відзначити, що з чоловіком Едгаром Камінським розлучилася в 2019 році, після п'яти років шлюбу. За цей час вони стали батьками двох дітей - сина Леонарда і дочки Лаури, які залишилися жити з матір'ю. «Диванні експерти» регулярно приписують їй романи з колегами по естрадному цеху або знаменитими представниками чоловічої статі, але зірка воліє залишати подібні заяви без коментарів.

Якщо вірити чуткам, то у Слави Камінської нібито є бойфренд, але його ім'я вона тримає в секреті через те, що має невдалий досвід публічних відносин. Однак деякі користувачі соцмережі переконані, що виконавиця як і раніше має ніжні почуття до свого колишнього чоловіка і не втрачає надії на возз'єднання сім'ї.

Слава Камінська час від часу звертається до всіх небайдужих до її особистого життя і рекомендує їм приділяти більше уваги власним проблемам та стосункам. Більш того, одного разу співачка говорила про те, що всі плітки, які пишуть про неї, рано чи пізно дійдуть до її дітей, а їй би цього дуже не хотілося.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська похизувалася ідеальними формами в нижній білизні.

Також наш портал розповів про те, що Слава Камінська позувала на кухні і здивувала фанів сміливою позою.

Нагадуємо, що Слава Камінська вдягнула яскравий аксесуар і здивувала прихильників оригінальним почуттям стилю.