Кароль в обтягуючій сукні знову притягує погляди

Зріла, дивовижна українська "зірка" і бізнеследі, Тіна Кароль, завжди обожнювала привертати до себе увагу протилежної статі. І зовсім не викликає подиву той, факт, що соціальні мережі переповнені її фан-сторінками, які намагаються з різних сторін висвітлити всі моменти такого яскравого життя красуні. Цього разу в кадр потрапило її неоднозначне плаття, і в "фанатському" Instagram-акаунті, поквапились опублікувати гаряче відео.

Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео.
Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео.

У викладеному у відкритий доступ короткому ролику, Тіна позує в червоній сукні з латексу, зовсім звичайного дизайну, без будь-яких елементів декору, та це й не потрібно, бо основною прикрасою вбрання є величезне декольте. "Родзинкою" ж образу, став червоний колір, особливо в тон та сама, знаменита червона помада, без якої Кароль вже складно уявити.

Це плаття так ідеально підкреслило дозрілі форми нашої красуні, що практично не залишило ніяких затишних місць, про які можна було б пофантазувати. Густе волосся виконавиці злегка розпущене, і водночас дуже акуратно укладене. Примхливо складені губи з яскравим, улюбленим макіяжем, наштовхують на думки про зважене і продумане кокетство.

Варто нагадати, що червоний колір давно є обожнюваним Тіною Кароль. Не так давно, восени минулого року, співачка представила яскраво-червону помаду, що входить в цілу лінійку її власного бренду. А це коротке відео, в червоній латексній сукні, що викликала стільки вражень, було зроблено на фільмуванні "Ліги сміху-3". Один з особливо уражених учасників гумористичного шоу, навіть у підсумку, зробив Кароль пропозицію, подарувавши кільце.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ілона Маска викликали до суду у справі Джонні Деппа.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Аліна Гросу недовго нудьгувала в розлученні. Новий роман на підході.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Олексій "Потап" Потапенко, судячи з усього, вирішив радикально змінити свій образ.