Відома співачка Ані Лорак показала прихильникам новий образ

Співачка Ані Лорак доволі часто публікує на своїй сторінці в соціальній мережі нові фото, а на цей раз вона вирішила вкотре продемонструвати свою струнку фігуру. Таку фотографію артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Тут можна побачити, що співачка позує прямо на ліжку. Вона повстала перед камерою в довгій темній сорочці, яка прикрашена мереживами. Жіночності такому образу додає ще й те, що плечі артистки оголені, а волосся вона вирішила залишити розпущеним. При цьому в публікації Ані Лорак написала невеличке зізнання своїм шанувальникам.

Зі слів Ані Лорак, почуття кохання – це справжня таємниця двох людських душ. Вже скоро, зізналася Кароліна, її шанувальники побачать дещо цікаве та нове. В коментарях підписники Ані Лорак почали активно обговорювати, що ж це може бути. Серед ідей – навіть дует з Сергієм Лазарєвим.

Справа в тому, що серед прихильників Ані Лорак є чимало таких, хто впевнений в тому, що між співачкою та артистом Сергієм Лазарєвим можуть бути якісь почуття. Правда, самі артисти спростовували такі чутки і казали, що просто товаришують, але прихильникам ніхто не заборонить хоча б мріяти про таку пару. Крім того, інші підписники Ані Лорак вважають, що співачка просто натякала на новий кліп та, можливо, й нову пісню. Шанувальники з нетерпінням чекають на прем’єру від Ані Лорак, а також бажають артистці, щоб в неї знову вийшов справжній хіт.

Однак сама Ані Лорак поки що не зізнається, чим саме вона планує здивувати свою аудиторію. Тож прихильникам треба зачекати на сюрприз від артистки.

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Ані Лорак показала, як вона працює над своїм тілом в спортивній залі. Прихильники в повному захваті від тіла співачки.

Також повідомлялося, що Філіп Кіркоров поділився спільним фото з Ані Лорак та MARUV. За словами Кіркорова, йому дуже добре в такій компанії.

Крім того, «холостячка» Ксенія Мішина та співачка Ірина Федишин показали, як разом відпочивали в купальниках. Прихильники обсипають зіркових красунь компліментами.