Актриса Ксенія Мішина і співачка Ірина Федишин разом відпочивали в Домінікані.

Так, Після того, як Ксенія Мішина взяла участь у проекті "Холостячка", то до її персони тепер прикуто ще більше уваги з боку журналістів. Цього разу вдалося дізнатися про те, що вона разом зі своїм обранцем Олександром Еллертом вирушила на відпочинок до Домінікану. У цьому ж готелі на той момент відпочивала і відома львівська співачка з чоловіком і дітьми Ірина Федишин.

В результаті знаменитості відмінно разом провели час. Періодично вони влаштовували такий сімейний відпочинок і разом плескалися в океані. Знімками свого відпочинку вони ділилися в соціальній мережі.

Ірина Федишин оприлюднила в мережі фото, де позує поруч з "холостячкою" в океані. Ксенія постала перед камерою в чорно-білому строкатому купальнику. Довге розкішне волосся вона зібрала в пучок зверху, на обличчя не завдавала косметику. Її Пляжний look доповнювали сонцезахисні окуляри зі світлими лінзами, проте, здається, від спекотного сонця в Домінікані неможливо сховатися, адже Мішина все одно мружиться.

А ось Ірина вибрала зовсім інший образ. Вона одягла чорний бюстгальтер, поверх якого красувався топ з сітки з чорними кольорами. Таке вбрання неймовірно красиво підкреслив груди співачки. Свій образ вона доповнила сонцезахисними окулярами в рожевих відтінках. А ось її волосся були зібрані в недбалу зачіску і легко майоріли по повітрю.

"З компанією завжди відпочивати веселіше. Чарівна Ксенія Мішина. А який відпочинок вам більше подобається: з компанією чи без?",- підписала знімок співачка.

Раніше Hyser писав про те, що зірка "Орла і Решки" Леся Нікітюк приголомшила шанувальників у відвертій червоній сукні.

Також писали, що Лобода легким вечірнім вбранням зачарувала шанувальників.

Нагадаємо, що зірка серіалу" Кухня " Катя Кузнєцова зачарувала фанатів новим фото в купальнику біля басейну на величезній висоті.