Камалія поділилася новим фото з чоловіком, яке буквально зачарувало користувачів.

Варто відзначити, що Камалія і Мохаммад Захур є однією з найвідоміших і міцних пар України, життя яких цікаве сотні тисячам шанувальників. Співачка із задоволенням ділиться з ними подробицями свого особистого життя в Instagram, де охоче показує відпочинок з сім'єю. Там же можна дізнатися про всі її нові творчі проекти і те, чим займаються її чарівні дочки.


Однак цього разу уваги привернули не вони, а чоловік артистки, Мохаммад Захур. На честь Дня закоханих Камалія опублікувала фотографію з коханим чоловіком. На фото 65-річний Мохаммад Захур постав в красивій блакитній сорочці і стильному картатому піджаку бежевого відтінку.

На Камалії ж легке плаття на тонких бретелях і ледь помітний макіяж, що підкреслює очі. При цьому, і він, і вона, виглядають дуже щасливими на знімку.


Зрозуміло, користувачі не залишили таку красиву пару без компліментів, зазначивши, що вони дуже класно виглядають разом. Правда знайшлися і ті, хто не розділив загальний захват і написав, що не розуміє, що Камалія могла знайти в Захурі.


Раніше "Нуѕег"писав про те, що у мережі показали, як Юрій Шатунов змінився за 30 років.

Також наш портал повідомляв, що Аня Седокова показала ласки з чоловіком на передньому сидінні.

Нагадуємо, що Слава Камінська "креативно" натякнула Лесі Нікітюк про візит до пластичного хірурга.