Дружба в сучасному шоу-бізнесі - явище рідкісне, жіноча дружба між артистками - взагалі за межею фантастики. Але деякі знаменитості своїми постами в соціальній мережі Instagram активно доводять зворотне і навіть знімають «stories-серіали» про приятельські стосунки.

Наприклад, днями на сторінці телеведучої Лесі Нікітюк з'явилися кумедні кадри проведення часу з учасницею популярного вокального дуету "НеАнгели" слави Камінської.

Красуні не просто мило базікали про погоду або новинки в б'юті-індустрії: рудоволоса виконавиця хіта " Юра, прощай!"оцінила бюст зірки" Орла і Решки». Слава Камінська поцікавилася у популярної телемандрівниці, чи не збільшила вона "жіночу гордість", але відповідь Передплатники так і не дізналися…

Леся Нікітюк приміряла на себе образ фатальної спокусниці і одягла ультракоротку чорну спідницю і ажурні колготки. Слава Камінська віддала перевагу діловому стилю одягу і позувала в картатих брюках, жилетці і кремовій блузі.

До слова, про пластичну хірургію Слава Камінська знає не з чуток, оскільки була близько п'яти років одружена з фахівцем у цій сфері-Едгаром Камінським. У шлюбі у них народилися двоє дітей-син Леонард і дочка Лаура, які після розлучення залишилися жити з матір'ю.

З чуток, у Слави Камінської є новий бойфренд, але сама знаменитість вважає за краще не коментувати ситуацію на "любовному фронті". Однак є серед фанатів зірки і ті, хто все ще вірить в її возз'єднання з Едгаром Камінським і в те, що почуття між ними не згасли.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк розсмішила шанувальників відеороликом про оригінальний подарунок близької людини.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла вбрання з паперу і похвалилася спокусливими формами.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк відверто розповіла про свою участь у романтичному проекті "Холостячка".